Centrale Verwarming

Centrale Verwarming

Aangezien de tijd van de kolenkachels al heel lang achter ons ligt, staat het wellicht buiten kijf dat u centrale verwarming zal laten plaatsen in uw nieuwe woning. Maar bent u er al uit voor welk type verwarmingsketel u zal opteren? Fernando Maes uit Tielt staat u graag bij met het gepaste advies over ketels op stookolie, aardgas of over warmtepompen.

Zowel bij mensen die aan een nieuwbouwproject aan het werken zijn als bij degenen die aan het verbouwen zijn geslagen, plaatsen wij centrale verwarming op maat van hun bouwproject. Ons werk staat altijd garant voor hoge kwaliteit. Ons oog voor detail en uitstekende vakkennis zorgen ervoor dat u zonder zorgen zal kunnen genieten van uw centrale verwarming.

Ook voor het verplichte onderhoud van uw ketel kan u beroep doen op onze diensten. Wacht niet te lang, maar leg tijdig uw afspraak vast!

U ziet het, zowel de installatie als het onderhoud van uw CV is bij ons in professionele handen. Aarzel daarom niet, maar neem vandaag nog contact met ons op. Wij leggen dan graag zo snel mogelijk uw persoonlijke afspraak vast!

Heb je een vraag? Bel of mail ons
E-mail: anneliesferre@skynet.be
Telefoon: 051 63 71 84
GSM: 0476 22 43 38